psychotherapie
psychiatrie

Guido Roelandt, MSc

  • GZ-psycholoog

Na mijn studie psychologie op de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik mij aangesloten bij mijn familiepraktijk in Krimpen aan den IJssel. Hier heb ik van 2009 tot 2015 met veel plezier gewerkt, waarbij ik veel ervaring opdeed in de behandeling van zowel kinderen als volwassenen. Mijn kwalificatie tot GZ-psycholoog heb ik in 2017 behaald. Hierna heb ik de familiepraktijk overgenomen en ben ik uiteindelijk zelfstandig doorgegaan. Ruim drie jaar geleden ben ik met mijn gezin uit de randstad vertrokken en hebben wij ons in Dussen gevestigd, waar ik inmiddels met voldoening met mijn vrouw en drie kinderen op ons buitenterrein leef.

Ik werk verhelderend, onbevooroordeeld en doelgericht. Ik help mensen graag verder waar zij vastlopen. Ik doe mijn werk graag en deins niet terug voor lastige vraagstukken. Als GZ-psycholoog ben ik breed opgeleid en behandel ik de meest voorkomende klachten. Denk hierbij aan o.a. stemmingsproblemen, angstklachten, trauma, ontwikkelingsstoornissen en lichte persoonlijkheidsproblematiek. Ik behandel licht tot matige problematiek en doe dit met diverse technieken zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR, inzichtgevende therapie, oplossingsgerichte therapie, ACT en kortdurende schematherapie. Ook online consulten zijn bij mij mogelijk en waar nodig/gewenst maak ik gebruik van E-health.

GZ-psycholoog BIG: 59923417625
Persoonlijke AGB-code: 94101037
Praktijk AGB-code: 94067208

Voor behandeling bij mij heeft u een verwijzing naar de Generalistische Basis GGZ nodig.

Helaas heb ik op dit moment een aanmeldstop. Zodra ik weer nieuwe cliënten aanneem zal dit op de website vermeldt worden.

Voor 2024 heb ik met alle verzekeraars een contract. Dit betekent dat het gehele traject vergoed wordt door de verzekeraar. Houdt u hierbij wel rekening met het verplichte eigen risico.

Hier vindt u mijn kwaliteitsstatuut.

Stuur een bericht aan Guido.

 

contact

    Praktijk De Vesting
    Burchtplein 2
    5256 EA Heusden