psychotherapie
psychiatrie
Janine Janssen - Praktijk de Vesting

Dorine Heiden

  • Psychotherapeut
  • Cognitief Gedragstherapeut VGCt

Psychotherapeut BIG: 39926893716
Persoonlijke AGB-code: 94106573
Praktijk AGB-code: 94065277

Sinds 2006 heb ik mij als psycholoog bij meerdere GGZ-instellingen, waaronder Reinier van Arkel en GGZ OostBrabant, gespecialiseerd in angst, paniek en stemmingsklachten, trauma’s en ontwikkelings- en persoonlijkheidsstoornissen. Hier heb ik ervaring opgedaan met het behandelen van jeugdigen, adolescenten en volwassenen, zowel individueel als systemisch.

Voor 2006 werkte ik als communicatieadviseur. Van communicatieadviseur naar psychotherapeut, het lijkt een omwenteling maar voor mij is communicatie ook in psychotherapie een belangrijk aspect. Wat wordt erg gezegd en wat juist niet? Samen zoeken naar de kern, waar gaat het nou echt over? Luisteren, de juiste vragen stellen en doorvragen waar het knelt. Dat is wat ik probeer en waarbij vertrouwen en een goede onderlinge relatie van belang zijn.

Als psychotherapeut werk ik vanuit een inzichtgevend psychodynamisch kader, waarbij ik technieken gebruik van de schematherapie, cognitieve gedragstherapie, persoonsgerichte psychotherapie, oplossingsgerichte therapie, traumatherapie (EMDR) en systeemtherapie.

Voor behandeling bij mij heeft u een verwijzing nodig voor de Specialistische GGZ van uw huisarts.

Cliënten vanaf 18 jaar kunnen bij mij terecht voor zowel individuele therapie als systeemtherapie.

Op dit moment is er een aanmeldstop. Zodra duidelijk wordt wanneer er weer ruimte is, wordt dit via deze weg op de website gecommuniceerd.

Ik werk met contracten voor alle verzekeraars behalve Menzis. De behandeling wordt vergoed vanuit de basisverzekering, behalve het verplichte eigen risico.

 

contact