psychotherapie
psychiatrie

Drs. Judith Bovendeerd

  • Arts
  • Psychiater

Met het diploma huisarts en tropenarts op zak begon ik in 2006, na zes jaar ontwikkelingswerk, aan de opleiding tot psychiater. De mens en zijn unieke verhaal boeit me enorm. De unieke verschillen en verbindende overeenkomsten tussen mensen is wat me gepassioneerd houdt.

Werkend vanuit een client centered perspectief, integreer ik graag diverse technieken en psychotherapie stromingen. Desgewenst adviseer ik over medicatie en kan die voorschrijven. Mijn bijzondere aandachtsgebieden zijn volwassenen met ADHD, hoog functionerend autisme, depressie, angst, (enkelvoudig) psychotrauma en persoonlijkheidsproblematiek. Ik werk, indien gepast, met online consult en met eHealth modules.

Ik bied groepstrainingen aan in mindfulness (MBCT) en in lifestyle psychiatrie, waarin o.a. slapen, bewegen, ontspannen, voeding en zingeving aan bod komen.

Voor behandeling bij mij heeft u een verwijzing naar de Specialistische GGZ nodig van uw huisarts.

Op dit moment is er een aanmeldstop. Zodra duidelijk wordt wanneer er weer ruimte is voor nieuwe aanmeldingen, wordt dit via deze weg op de website gecommuniceerd.

Psychiater BIG: 190 485 88 101
Persoonlijke AGB-code: 030 68 110

Ik werk met contracten met alle zorgverzekeraars, behalve met CZ en VGZ. Voor 2024 verwacht ik contracten te hebben met alle zorgverzekeraars, behalve met CZ.

Stuur een bericht aan Judith Bovendeerd.

contact