psychotherapie
psychiatrie

Drs. Jolanda Poelakker

  • Psycholoog
  • Psychotherapeut

Mijn achtergrond bestaat uit een brede levens- en werkervaring, opgedaan in binnen- en buitenland. Na een studie International Management Tourism and Leisure, het werken in diverse functies en het maken van verschillende lange reizen besloot ik in 2008 het roer om te gooien en me te richten op psychologie en daarna de psychotherapie. Als psychotherapeute richt ik mij binnen De Vesting op de diagnostiek en behandeling van volwassenen.

Ik heb een bijzonder en boeiend vak, omdat we in therapie samen een zoektocht afleggen met als doel obstakels voor groei weg te nemen. Ik werk meestal vanuit een inzichtgevend psychodynamisch kader gecombineerd met diverse technieken (oplossingsgerichte therapie, schematherapie, EMDR, ACT et cetera.), aangepast aan dat wat nodig en wenselijk is. Ik werk, indien gepast, met online consult en met eHealth modules.

Psychotherapeut BIG: 29928848316
Persoonlijke AGB-code: 94108605

Voor behandeling bij mij heeft u een verwijzing naar de Specialistische GGZ nodig.

Op dit moment is er een aanmeldstop. Zodra duidelijk wordt wanneer er weer ruimte is, wordt dit via deze weg op de website gecommuniceerd.

Voor 2024 zijn er contracten afgesloten met de volgende zorgverzekeraars: VGZ/IZZ, Zilveren Kruis/Achmea, ASR, DSW, ONVZ, Menzis, Zorg en Zekerheid, ENO, Caresq.

Hier vindt u het kwaliteitsstatuut en het privacy statement van Jolanda Poelakker.

Stuur een bericht aan Jolanda Poelakker.

contact